Echipa noastra de experti a alcatuit o selectie de 5 specialitati de branzeturi franceze. Le Cabrissac - branza de capra moale cenusata, laptoasa, proaspata si cremoasa. Epoisses AOP - branza moale de clasa din Bourgogne. Brie de Meaux AOP - Regele branzeturilor. Roquefort AOP - branza albastra distinctiva. Mimolette - branza tare - fructat, cu nuci.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1700 kJ/410 kcal
Grasimi: 35 g
Acizi grasi saturati: 23 g
Carbohidrati: 0,1 g
Zaharuri: 0,1 g
Proteine: 23,7 g
Sare: 1,97 g
Alergeni (poate contine urme): LAPTE
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.