Parmezan - Parmigiano Reggiano, calitatea I, vechime de minim 24 luni, DOP, aproximativ 200 g

Colla
56,00 lei 49,80 lei
Adevaratul Parmigiano Reggiano poate fi produs doar in provinciile italiene Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna la vest de Reno si Mantua la est de Po. De aici vine si laptele crud pentru aceasta branza tare.
Vacile pot fi hranite numai cu iarba si hrana animalelor netratate.
Pentru a produce un kilogram de Parmiggiano Reggiano ai nevoie de aproximativ 16 litri de lapte.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 55604 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 4 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Dupa ce rotile de branza sunt ingrosate si modelate, se scufunda in saramura timp de 20 de zile si apoi se matureaza cel putin 22 de luni. Aroma de parmezan este foarte puternica si devine mai picant pe masura ce imbatraneste.
Doar branzeturile testate de Consorzio Tutela primesc sigiliul de calitate cu denumirea de origine.

Pretul nostru se bazeaza pe greutatea presupusa de 0,175 kg

Parmigiano Reggiano DOP, branza tare cu cel putin 32% grasime in substanta uscata, maturata timp de cel putin 24 de luni. Ingrediente: LAPTE DE VACA, sare, cheag. A se pastra la frigider la maximum +8°C.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!