Branza Parmigiano Reggiano, DOP, Roata de aproximativ 38 kg

Parmigiano Reggiano
4.000,00 lei 3.769,00 lei
Aceasta roata de Parmigiano Reggiano DOP a fost facuta folosind 550 de litri de lapte proaspat excelent. Roata imbatraneste apoi in incaperile corespunzatoare, este intoarsa, periata si, din luna a douasprezecea de maturare, este controlata de Consortiu.

Expertii Consortiului verifica toate formularele cu o examinare, numita espertizzazione: roata este lovita cu ciocanul si urechea atenta a batatorului recunoaste orice defect intern care poate interfera cu calitatea acestuia.

Doar rotile perfecte sunt marcate cu stampila speciala de foc, devenind astfel Parmigiano Reggiano DOP.
 
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: FR.2932 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 376 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Pe dealul Apeninilor Parmei, laptari experti produc Parmigiano Reggiano DOP special.

Zona de productie este intr-adevar secretul acestei specialitati. Ne aflam intr-un teritoriu in care vacile respira aer curat si sunt libere sa pasca liber si sa manance iarba si fan.

Vitele, de fapt, sunt libere sa se miste, sa manance si sa se odihneasca fara nicio constrangere; vacile se hranesc doar cu ierburile si fanurile din zona muntoasa a fermei si cu seminte de in. Rezultatul este un lapte de cea mai inalta calitate si, in consecinta, o branza unica.

Datorita dietei vacilor, laptele produs este foarte bogat in Omega 3 si complet lipsit de aditivi. Parmigiano Reggiano facut cu acest lapte ofera o combinatie de vitamine, proteine, calciu si minerale.

Parmigiano Reggiano este un produs realizat manual: ferma Saliceto se ocupa de cresterea vacilor, de muls si, in final, de producerea branzei.

O roata intreaga de Parmigiano Reggiano uimeste si emotioneaza intotdeauna.

Jumatatile sunt puse de obicei pe masa pentru ocazii speciale: invitatii se vor servi direct folosind cutitul special in forma de migdale pentru a taia si a lua fulgii direct de pe roata.

Un sfat: cand jumatatea de roata este goala, foloseste-o ca bol pentru a amesteca pastele sau risotto in interior intr-o consistenta cremoasa: va fi un succes garantat.

De asemenea, crusta poate fi folosita pentru a aroma supe sau orez in timpul gatirii.

Datorita aromei sale delicate, Parmigiano Reggiano poate fi consumat singur sau insotit de legume in salate irezistibile.

O combinatie clasica este cu pere, sau cu dulceturi de fructe, miere, nuci si Otet Balsamic Traditional.

Este potrivit pentru toate varstele si circumstante, este apreciat si este bun pentru copii, sportivi si varstnici; bucata ca gustare sau rasa ca condiment, parmezanul este intotdeauna perfect.

Mod de pastrare: pastrati intreaga roata la o temperatura intre 8 ° si 10 ° C. Odata taiat, puneti Parmigiano Reggiano la frigider la o temperatura intre 4 ° si 8 °. Se tine bine invelit in folie alimentara cu crusta curata pentru a evita formarea mucegaiului. Va sugeram sa sigilati in vid piesele obtinute pentru o depozitare mai lunga.

Pretul nostru se bazează pe greutatea aproximativa a rotii de 38 kg. 

Greutatea produsului poate sa difere usor fata de greutatea aproximativa dar colegii nostrii va vor suna sa va spuna valoarea finala a comenzii dumneavoastra. 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!