Branza spaniola semi-tare din lapte de vaca, oaie și capra, cel puțin 45% grasime in substanta uscata, maturata 35 de zile. Ingrediente: LAPTE (50% VACA, 15% oaie, 15% capra), sare, cheag, CULTURA DE ACID LACTIC, conservant: lizozim (din OOU), colorant: oxizi de fier si hidroxizi de fier (coaja). Acoperire din plastic nu este potrivită pentru consum. A se pastra la loc racoros intre +2°C si +7°C. Proprietati: proteine din laptele animal.
Fabricata din trei tipuri de lapte, Ibérico este cel mai bine vandut tip de branza in Spania. Ibérico este produs în toata Spania. Volumul si aciditatea usoara sunt tipice branzei de vaca, avand in acelasi timp culoarea alba a branzei de capra si grasimea si aroma laptelui de oaie. Pretul nostru se bazeaza pe greutatea estimata de 1 kg. Colegii va vor contacta pentru a va comunica valoarea finala, dupa cantarirea produsului.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.