Feta greceasca DOP din lapte de oaie, în saramura, 43% grasime in substanta uscata. Ingrediente: LAPTE DE oaie pasteurizat, sare de masa, cheag microbian, culturi de acid lactic. A se pastra la frigider la +4°C pana la +8°C. Dupa deschidere, se pastreaza la +4°C pana la +8°C si se consuma an cateva zile. Caracteristici: Certificat Halal, vegetarian.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Clasicul din Grecia. Maturat in saramura si facut din lapte 100% de oaie. Consistenta tipica sfarmicioasa, usor acrisoara si sarata.
Valori nutritive: pe 100 gr
Valoare calorica: 1198 kJ/286 kcal
Grasimi: 23 g
Acizi grasi saturati: 16,2 g
Carbohidrati: 2,5 g
Zaharuri: 0,4 g
Proteine: 17,3 g
Sare: 2 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.