Invechit minim 9 luni, originea Grana Padano dateaza de la calugarii cistercieni ai Manastirii Chiaravalle. Din polderele din nordul Italiei, branza este produsa cu lapte de la vaci crescute in aer liber care sunt lasate la pascut pe furaje proaspete si siloz.
Cu corp plin, aceasta branza tare ofera o atingere savuroasa si de nuci, cu o textura densa si oarecum fulgioasa. Cremoasa, blanda si cu un post-gust persistent, poate fi savurat singur sau ca accesoriu la felul tau de mancare.
O mostenire de neegalat de majoritatea branzeturilor, Grana Padano este intr-o clasa proprie, unica in nuante de gust si textura.
O roata intreaga de Grana Padano uimeste si emotioneaza intotdeauna.
Jumatatile sunt puse de obicei pe masa pentru ocazii speciale: invitatii se vor servi direct folosind cutitul special in forma de migdale pentru a taia si a lua fulgii direct de pe roata.
Un sfat: cand jumatatea de roata este goala, foloseste-o ca bol pentru a amesteca pastele sau risotto in interior intr-o consistenta cremoasa: va fi un succes garantat.
Pretul nostru se bazează pe greutatea aproximativa a rotii de 35 kg.
Greutatea produsului poate sa difere usor fata de greutatea aproximativa dar colegii nostrii va vor suna sa va spuna valoarea finala a comenzii dumneavoastra.