Carnaroli este o varietate de orez cu bob lung, superfin si apartinand soiului foarte apreciat japonica: astazi este raspandit in toata Italia, dar este inca produs mai ales in Piemont din zona Vercelli. Istoria Carnaroli pare sa inceapa in anii 1939-1945, datorita incrucisarii dintre Vialone Nero si Lencino si de-a lungul timpului s-a consolidat ca unul dintre cele mai bune de pe piata pentru calitatile sale organoleptice si rezistenta la gatit: de fapt, este orezul ideal pentru risotto, deoarece are o tendinta scazuta de a pierde amidon si o buna capacitate de absorbtie a lichidelor in timpul cremarii.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.