Mustar purpuriu din familia Denoix din Brive-la-Gaillarde din Perigord (din 1839). Familia a reinviat o reteta istorica din Evul Mediu. Era mustarul preferat al Papei Clement al VI-lea. De atunci, a fost numit si mustarul papilor, deoarece aceste pete de mustar nu erau observate pe hainelor purpurii ale papilor. Este un mustar foarte fin, usor, care se face cu must de struguri si care aminteste mai mult de un sos delicat. In Périgord, este servit foarte des ca sos alaturi de fripturi in restaurante.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Mustar. Ingrediente: porumb de mustar, apa, 18,7% must de struguri *, vin rosu *, otet de vin, sare, condimente. * contine sulfiti. A se pastra la rece dupa deschidere.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Senf. Zutaten: SENFKÖRNER mit Schale, Wasser, 18,7% TRAUBENMOST*, ROTWEIN*, Weinessig, Salz, Gewürze. * enthält SULFITE. Nach dem Öffnen kühl lagern.
Ambalare: 200 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 480 kJ / 114 kcal
Grasimi: 2,7 g
Acizi grasi saturati: 0,2 g
Glucide: 18,2 g
Zaharuri: 12,3 g
Proteine: 2,9 g
Sare: 4,4 g
Alergeni (contine): Mustar, SO2 / Sulfiti