Prajituri plate subtiri facute din faina de porumb, coapte intr-o tava in forma de U si preprajite. Ingrediente: cel putin 70% faina de porumb, apa, ulei de palmier, sare de masa. Mod de preparare: Coaceți cojile de tacos la cuptor pentru aproximativ 5 minute la 180°C până devin drăguțe și crocante. A se pastra uscat si ferit de lumina soarelui.
Mâncarea cu degetele mexican este distractivă și cu popularitate in crestere. Cojile de taco sunt umplute cu salată verde și chili con carne, de exemplu, și apoi pot fi mâncate cu ușurință din mână. Posibilitățile de umplutură sunt aproape nelimitate.......lasă-ți imaginația să scape. Cojile de taco sunt făcute din făină de porumb.
Valori nutritive:
la 100 g
Valoare calorica:
2077kJ/497kcal
Grasimi:
26,3 g
Acizi grasi saturati:
9,5 g
Carbohidrati:
58 g
Zaharuri:
5,5 g
Proteine:
6,3 g
Sare:
0,2 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.