Obraji de porc inabusiti in sos de vin rosu. Ingrediente: 70% obraji de porc, 45% vin rosu (SULFIT), ulei de masline extravirgin, ceapa, praz, esalota, usturoi, sare. Bucurati-va de rece sau cald. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in 5 zile.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Un preparat de carne excelent si delicios, gata de gatit!
Pentru aceasta conserva gourmet, 4-5 obraji de porc se fierb incet si usor in vin rosu si legume (ceapa, praz, salota).
Se foloseste ulei de masline extravirgin de inalta calitate. Carnea este frageda si suculenta, sosul este cremos si gustos. Incalzeste-le scurt si bucura-te! Se serveste cu bagheta, spaetzle sau cartofi. O placere!
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1997 kJ/478 kcal
Grasimi: 33,74 g
Acizi grasi saturati: 7,02 g
Glucide: 15,42 g
Zaharuri: 1,54 g
Proteine: 28,1 g
Sare: 1,75 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.