Avand o traditie viticola in spate, Ksara este printre cele mai vechi crame din Liban, un concept realizat de niste calugari iezuiti, care si-au pus cunostiintele si priceperea din domeniu viticol in practica,astfel reusind sa faca din Ksara cea mai productive si moderna crama din zona, renumita pentru vinul bogat si echilibrat, pe care-l produce.
Pentru a reusi performanta de a produce un vin calitativ si complex, inca de la recoltat strugurii sunt supusi unei sortari amanuntite , mai apoi zdrobiti si transferati in cuve timp de 20 de zile . Fermentatia are loc la o temperature de 28 de grade.
Maturarea are loc in butoaie de stejar francez pentru o perioada de aproximativ 12-14 luni. Buchetul are note picante , indicia de fructe rosii si coacaze negre . Aroma specifica soiului Cabernet sauvignon este corpolenta si confera o alura puternica si eleganta.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.