Pamanturile de pietris calcaros de la Moränenablagerung in Cortacia si solurile moderate din Völser Aicha au fost de-a lungul anilor potrivite pentru plantatiile extinse de vita de vie unde se dezvolta struguri Sauvignon Blanc, care odata vinificati au dat nastere unor adevarate capodopere recunoscute in lumea intreaga.
Dupa opt ore de maceratie, fermentatia are loc la temperaturi controlate in cuve de otel inoxidabil. Timp de 6 luni vinul se maturizeaza in compania primei drojdii, apoi este transportat prin filtre in rezervoare de otel inoxidabil in compania altor levuri fine pentru a se obtine structura finala.
Culoarea sa galben-luminos, alaturi de usoarele reflexe verzui se remarca inca de la prima turnare in pahar, alaturi de buchetul sau distinctiv de arome pretioase, din care se disting notele de salvie, menta si ardei gras. Pe palat notele slae minerale si proaspete, acidul sau suculent si impresiile sarate duc la un finisaj pe masura. A se consuma alaturi de preparate din peste (pastrav, macrou).
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Pamanturile de pietris calcaros de la Moränenablagerung in Cortacia si solurile moderate din Völser Aicha au fost de-a lungul anilor potrivite pentru plantatiile extinse de vita de vie unde se dezvolta struguri Sauvignon Blanc, care odata vinificati au dat nastere unor adevarate capodopere recunoscute in lumea intreaga.
Dupa opt ore de maceratie, fermentatia are loc la temperaturi controlate in cuve de otel inoxidabil. Timp de 6 luni vinul se maturizeaza in compania primei drojdii, apoi este transportat prin filtre in rezervoare de otel inoxidabil in compania altor levuri fine pentru a se obtine structura finala.
Culoarea sa galben-luminos, alaturi de usoarele reflexe verzui se remarca inca de la prima turnare in pahar, alaturi de buchetul sau distinctiv de arome pretioase, din care se disting notele de salvie, menta si ardei gras. Pe palat notele slae minerale si proaspete, acidul sau suculent si impresiile sarate duc la un finisaj pe masura. A se consuma alaturi de preparate din peste (pastrav, macrou).