In 2015 factorul climatic a fost raspunzatorul celor mai bune recolte de Cabernet Sauvignon si Sangiovese, struguri culesi in luni diferite, atunci cand au ajuns la maturitatea lor deplina, supusi proceselor de vinificatie separate, inainte de a se forma amestecul final.
Recoltele manuale si selectia minutioasa a acestora a dus doar la extractia celor mai buni ciorchini ce urmeaza a fi supusi presei pentru a se extrage potentialul aromatic, aciditatea dar si alte elemente compozite caracteristice.
Fermentatia are loc in cuve de otel inoxidabil la temperaturi controlate, iar imbatranirea in butoaie de stejar francez vreme de 12 luni, iar apoi in sticla alte 3 luni inainte de comercializare. Structura sa excelenta, usor crocanta, taninii eleganti si moi, dar si aromele profunde, datorate maturitatii fenolice a strugurilor vor incanta fara doar si poate fiecare degustor intr-o maniera unica, mai ales daca servesc acest vin alaturi de branzeturi aromate sau diferite preparate din carne.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.