Uleiul de masline din sudul Frantei este rar, deoarece este produs doar in cantitati mici. Acest ulei de masline AOC (de origine protejata) din Vallée des Baux este obtinut din soiurile Salonenque, Beruguette (Aglandau), Grossane, Picholine si Verdale, care sunt procesate in stare proaspata imediat dupa recoltare. Uleiul de masline picant are o aroma piperata si usoare note amare. Aromele dominante sunt anghinare cruda, ierburi verzi, grapefruit si migdale proaspete. Potrivit pentru gatirea si prepararea de mancaruri calde si reci, peste la gratar, salate de rosii si legume.
Huile d'olive de la Vallée des Baux de Provence DOP, ulei de masline extravirgin din masline verzi. Ulei de masline extravirgin - de prima calitate - obtinut direct din masline exclusiv prin procedee mecanice. A se pastra ferit de lumina si caldura. Produs si imbuteliat in Franta.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
3305 kJ / 793 kcal
Grasimi:
93,3 g
Acizi grasi saturati:
13,33 g
Carbohidrati:
0g
Zaharuri:
0g
Proteine:
0g
Sare:
0g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.