Unt de cacao, inlocuitor pentru gelatina, pudra, 600 g

Callebaut
nou
245,00 lei 188,00 lei

Unt de cacao. Ingrediente: unt de cacao. Stropiti suprafata de lucru cu MYCRYO. Puneti ingredientele (carne, peste sau legume) cu MYCRYO. Coaceti intr-o tigaie uscata si fierbinte fara a adauga alte grasimi. A se pastra uscat, racoros si ferit de lumina la +12°C pana la +20°C.

 

In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 23106 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 18 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Mycryo este un produs cu unt de cacao cu proprietati uimitoare. Poate fi folosit in patiserie ca inlocuitor al gelatinei in preparate de cofetarie, cum ar fi mousse-uri, si creme precum crema bavareza. Ofera acestor feluri de mancare o textura neteda si cremoasa, culoare vibranta si gust excelent. In magazinul de ciocolata, Mycryo este folosit pentru temperarea acoperirii, care poate fi apoi procesata mai usor. Nu in ultimul rand, poate fi folosit pentru prajirea carnii, pestelui si pasarilor de curte. Incredibil, dar in cele din urma prajiti friptura perfecta. Carnea se stropeste cu Mycryo asemanator cu panerea si se pune in tigaia uscata. Astfel carnea isi tine perfect sucul.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 3766 kJ/900 kcal

Grasimi: 100 g

Acizi grasi saturati: 60,2 g

Carbohidrati: 0 g

Zaharuri: 0 g

Proteine: 0 g

Sare: 0 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!