IT-BIO-006 Uleiul de masline extravirgin organic de la Di Carlo este produs din doua soiuri diferite de masline, Leccino si Gentile, tipice regiunii Abiuzzo. Leccino provine dintr-un arbore robust care se adapteaza usor la diferitele conditii climatice in care creste. Gentile este un soi premium care se gaseste exclusiv in zona Chieti. Uleiul Di Carlo se mandreste cu un continut ridicat de acizi grasi nesaturati, beta-caroten si tocoferoli, care sunt importanti pentru prevenirea colesterolului si a bolilor cardiovasculare datorita proprietatilor lor antioxidante. Un ulei de masline de prima clasa care poate fi folosit atat in salate, cat si in mancaruri sarate. Exista putine uleiuri mai bune decat acesta in Italia.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Ulei de masline extravirgin organic. Ingrediente: Ulei de masline extravirgin din Italia, certificat organic – calitate superioara – obtinut direct din masline, exclusiv prin procedee mecanice. A se pastra intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina. Origine: Italia. Agricultura italiana BIO.
Valori nutritive: per 100 ml
Valoare calorica: 3400 kJ/830 kcal
Grasimi: 93,3 g
Acizi grasi saturati: 13,3 g
Carbohidrati: 0g
Zaharuri: 0g
Proteine: 0g
Sare: 0g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.