Trufele de vara si ciupercile fac acest sos minunat, care este folosit in multe feluri in bucataria italiana. Se potriveste deosebit de bine cu preparatele din oua, paste si carne alba.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Sos de ciuperci cu trufe albe. Ingrediente: 54,1% ciuperci (Agaricus bisporus), ulei de masline, 1% trufa alba (Tuber magnatum Pico), sare, aroma. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Pastrati borcanul deschis in frigider.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Pilzsauce mit weißen Trüffeln. Zutaten: 54,1% Champignons (Agaricus bisporus), Olivenöl, 1% weiße Trüffel (Tuber magnatum Pico), Salz, Aroma. Kühl und trocken lagern. Geöffnetes Glas im Kühlschrank aufbewahren.
Ambalare: 180 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1683 kJ / 409 kcal
Grasimi: 44,2 g
Acizi grasi saturati: 6,4 g
Glucide: 0 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 2,1 g
Sare: 0,98 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.