Morelurile din Norvegia sunt ciuperci comestibile foarte aromate, care au o aroma distinctiva. Casul poate fi folosit pentru a rafina o masa Duxelle, folosit pentru condimentarea supelor (stockuri) sau pentru orice fel de mancare de ciuperci. Cu exceptia amestecurilor de condimente uscate, ar trebui sa lasati ciupercile sa se inmoaie in apa fierbinte inainte de a le prelucra. Dar nu aruncati apa dupa aceea - este plina de aroma!
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Tulpini de morel din Norvegia uscate, rupte. Ingrediente: 100% morel norvegian (Morchella conica). Lasati ciupercile sa se inmoaie in apa calduta timp de aproximativ 45 de minute, apoi spalati-le bine. Consumati doar fierte. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Spitzmorchelstiele getrocknet, Bruch. Zutaten: 100% Spitzmorchel (Morchella conica). Pilze in lauwarmen Wasser ca. 45 Minuten quellen lassen, danach gut waschen. Nur durchgegart verzehren. Kühl und trocken lagern.
Ambalare: 20 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1161 kJ / 277 kcal
Grasimi: 3,5 g
Acizi grasi saturati: 0,5 g
Glucide: 17,7 g
Zaharuri: 2,5 g
Proteine: 31,1 g
Sare: 0,15 g
Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Oua, Arahide, Nuci, Lupin, Lapte, Boabe de soia
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.