Faina de ciuperci Porcini are o aroma foarte intensa si poate fi folosita ca ingredient condimentar. Aceasta poate fi utilizata pentru aromatizarea supelor (stocurilor) si sosurilor sau pentru rafinarea risotto-urilor sau aluatului de paste. Incercati faina de ciuperci porcini amestecata cu sare si piper pe friptura de vita. De obicei, 1-2 varfuri de cutit sunt suficiente pentru un fel de mancare.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Pulbere din ciuperci porcini uscate. Ingrediente: ciuperci Porcini (Boletus edulis). Ciupercile Porcini sunt un produs natural, astfel incat nisipul poate fi prezent in ciuda curatarii repetate. A se pastra la rece (max. + 25 ° C), uscat si ferit de lumina. Proprietati: Nu este necesar sa se furnizeze valori nutritionale.
Ambalare: 95 g
Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Oua, Arahide, Nuci, Lupin, Lapte, Radacina de telina, Mustar, Seminte de susan, Boabe de soia
Scrie un review