Faina de ciuperci Porcini are o aroma foarte intensa si poate fi folosita ca ingredient condimentar. Aceasta poate fi utilizata pentru aromatizarea supelor (stocurilor) si sosurilor sau pentru rafinarea risotto-urilor sau aluatului de paste. Incercati faina de ciuperci porcini amestecata cu sare si piper pe friptura de vita. De obicei, 1-2 varfuri de cutit sunt suficiente pentru un fel de mancare.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Pulbere din ciuperci porcini uscate. Ingrediente: ciuperci Porcini (Boletus edulis). Ciupercile Porcini sunt un produs natural, astfel incat nisipul poate fi prezent in ciuda curatarii repetate. A se pastra la rece (max. + 25 ° C), uscat si ferit de lumina. Proprietati: Nu este necesar sa se furnizeze valori nutritionale.
Ambalare: 95 g
Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Oua, Arahide, Nuci, Lupin, Lapte, Radacina de telina, Mustar, Seminte de susan, Boabe de soia
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.