Special creat pentru bucataria molecurara avangardista: Perlele sferice de cocktail balsamic sunt bile mari de 5 mm, care sunt inchise de o membrana subtire. Umplute in interior cu suc acid de zmeura, ele ofera efecte surprinzatoare atunci cand sunt consumate ca un plus la felurile de mancare consistente.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Perle gelifiate din piure de zmeura. Ingrediente: 52,5% preparat de zmeura (zahar, piure de zmeura concentrat, apa, culoare: antociani, aroma naturala, acidifiant: acid citric, agent de ingrosare: pectina, conservant: sorbat de potasiu), apa, agent de ingrosare: guma de celuloza, agent de gelificare: clorura de calciu, alginat de sodiu, conservant: sorbat de potasiu. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider la + 2 ° C pana la + 6 ° C si se utilizeaza in decurs de 1 saptamana. Produs din Franta.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Gelierte Perlen aus Himbeeren-Püree. Zutaten: 52,5% Himbeerzubereitung (Zucker, konzentriertes Himbeerpüree, Wasser, Farbstoff: Anthocyane, natürliches Aroma, Säuerungsmittel: Citronensäure, Verdickungsmittel: Pektin, Konservierungsmittel: Kaliumsorbat), Wasser, Verdickungsmittel: Cellulosegummi, Geliermittel: Calciumchlorid, Natriumalginat, Konservierungsmittel: Kaliumsorbat. Nach dem Öffnen im Kühlschrank bei +2°C bis +6°C aufbewahren und innerhalb von 1 Woche verbrauchen. Produkt aus Frankreich.
Ambalare: 200 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 790 kJ / 186 kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0 g
Glucide: 46 g
Zaharuri: 46 g
Proteine: 0 g
Sare: 0,02 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.