De la fabrica Los Peperetes din Galicia, conservele de fructe de mare vin intr-o clasa proprie. Proprietarii Jesus Lorenzo si Dona Paz au inceput initial sa conserve micile delicatese in popularul lor restaurant „Los Peperetes”. In sezonul principal de pescuit, vara, doar sardinele alese manual sunt selectate la Los Peperetes si marinate in ulei de masline. Sardinele pot fi consumate intregi. Sfat: Folositi uleiul ca ingredient in dressing.
Greutate scursa: 90g
Sardine fara cap, marinate in ulei. Ingrediente: sardine (DSardina Pilchardus- FAO27), ulei de masline, sare. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma in 3 zile. Captura salbatica, metoda durabila de prindere cu plasa. Produs in Spania.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
200 kJ / 836 kcal
Grasimi:
11,2 g
Acizi grasi saturati:
1,8 g
Carbohidrati:
0 g
Zaharuri:
0 g
Proteine:
24,7 g
Sare:
0,69 g
Alergeni (contine):
peste
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.