Pasta gata de utilizare pentru prepararea supelor de homar. Ingrediente: grasime vegetala, faina de grau, extract de crustacee, sare, arome naturale, colorant: extract de boia. Mod de preparare: Pentru o farfurie de supa de homar, amestecati 25g din aceasta pasta cu 1/4 litru de apa sau supa de carne, amestecati pana se omogenizeaza si aduceti la fierbere. Asezonati dupa gust si rafinati supa cu smantana sau coniac. Ca insertie, se poate adauga carne de homar sau de crab. A se pastra nedeschis intr-un loc racoros (max. + 20°C) si uscat. A se pastra la frigider dupa deschidere.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
2518 kJ / 608 kcal
Acizi grasi saturati:
25,9 g
Alergeni (contine):
cereale care contin gluten (grau), Crustacee
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.