Marine Phytoplancton este lider mondial in dezvoltarea stiintifica si tehnologica a culturii de microalge marine. Fondata in 2002 si specializata in diverse sectoare precum acvacultura, acvariu, cosmetica, sanatate si nutritie, de mai bine de un deceniu Fitoplancton Marino si-a bazat succesul pe inovatie, responsabilitate, eficienta, durabilitate si calitate, continuand sa creasca si adaptand procesele de productie la industria, introducerea de noi produse pe piata, cercetarea si cresterea in productia specializata de microalge.
Sfatul bucatarului
Imbunatatirea aromei Adaugat dupa gatire, da viata risotto-urilor cu miros si aroma intens de mare.
Marinade Apa, ulei, ierburi si plancton marin hidratat: o marinada perfecta si neobisnuita!
Vinagreta Prin combinarea unui lichid gras cu unul citric se obtine o vinagreta. Savoarea de mare este data de adaugarea de Plancton Marin.
Rehidratare Folosit impreuna cu un lichid pentru a rehidrata un aliment, acesta este absorbit de hrana in sine, sporindu-i proprietatile organoleptice.
Sosuri Odata hidratat cu apa si adaugat intr-o emulsie de ou si ulei, imbogateste o maioneza.
Ce face planctonul marin special?
Plancton Marino Veta la Palma® este un aliment exclusiv care ajunge in bucatarie pentru a intensifica aroma marii. O adevarata revolutie in bucatarie, planctonul marin este un aliment exclusivist, un produs 100% natural bogat in minerale esentiale precum fier, calciu, fosfor, iod, magneziu, potasiu, acizi grasi omega 3 si 6, vitamina C si E.
Provocarea captivanta care a condus la aceasta descoperire importanta in lumea culinara a inceput atunci cand dragostea pentru mare si cautarea constanta de noi arome l-au determinat pe Angel Leòn*** - Bucatarul Marii - sa intreprinda cercetari in lumea microalgelor marine.
Colaborarea dintre Angel Leòn si Fitoplancton Marino SL reprezinta uniunea perfecta intre stiinta si bucatarie care a dus la studiul si nasterea unui aliment unic care da un nou accent retetelor inspirate din aromele marii si care ofera nenumarate alternative creative pentru bucatari din intreaga lume
Provenienţa
El Puerto de Santa Maria SPANIA
Tipologie
Pulbere de plancton marin
Ambalare
250 gr
Ingrediente: T. chuii. Contine sulfiti care se gasesc in mod natural in alimente
declaratie nutritionala: valori nutritionale medii la 100g: energie 1408kJ/337 kcal, grasimi 7g, din care acizi grasi saturati 2,1g, carbohidrati 32g, din care zaharuri 0g, proteine 38g, sare 4,8g. Continutul de sare depinde exclusiv de sodiul prezent in mod natural in alimente
Mod de pastrare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat
Valoare calorica:
1408kJ/337 kcal
Acizi grasi saturati:
2.1 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs