Cel mai bun homar canadianeste cel prins in mai, iunie, decembrie si ianuarie. Decojit crud cu tehnici de inalta presiune (HPP, High Pressure Processing) are un gust si o textura chiar mai bun decat homarul premium viu. Cele 2 jumatati ale homarului sunt scoase din coaj tare si sigilate sub vid in punga de gatit. Cel mai bine este sa-l dezghetati peste noapte in frigider sau intr-o baie de apa rece, apoi fie gatiti in punga, fie pregatiti in orice alt mod. Corespunde unei greutati vii de 591 g - 680 g / homar.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Homar injumatatit, crud, inghetat. Ingrediente:carne de homar cruda (Homarus Americanus). Depozitare la congelare la minimum -18 ° C. Nu inghetati din nou dupa dezghetare! Recomandare pentru pregatire: Decongelati inainte de preparare. Se prajeste in putin ulei pe ambele parti. Se condimenteaza dupa gust si se baga in cuptorul preincalzit la 160 ° C (cuptor cu ventilator 150 ° C) timp de aproximativ 5 minute. Consumati numai cand este gatit. Origine: Canada (zona de pescuit FAO 21). Proprietati: Nu este necesar sa se furnizeze valori nutritionale.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Hummer halbiert, roh, tiefgefroren. Zutaten: Rohes HUMMERFLEISCH (Homarus Americanus). Tiefkühllagerung bei mindestens -18°C. Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren! Zubereitungsempfehlung: Vor dem Zubereiten auftauen. Von beiden Seiten in etwas Öl anbraten. Nach Geschmack würzen und im vorgeheizten Backofen bei 160°C (Umluft 150°C) ca. 5 Minuten gar ziehen lassen. Nur im durchgegarten Zustand verzehren. Herkunft: Kanada (Fanggebiet FAO 21). Eigenschaften: Es müssen keine Nährwerte angegeben werden.
Ambalare: 2 parti
Alergeni (contine): Crustacee
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.