Pasta de ansoa, sare si grasimi animale. Se condimenteaza fin si se consuma cu garnituri, cu oua sau pe paine. Acest aliment semi-conservat trebuie pastrat la + 7 ° C.
Pasta de ansoa cu 15% ulei de masline. Ingrediente: 85% ansoa sarate (ansoa, sare de masa), 15% ulei de masline. ansoa(Engraulis encrasicolus), ou de peste marin, capturat in Atlanticul de nord-est (FAO 27), zona de subcaptura: Golful Biscaya, plase de izolare si plase de ridicare. A se pastra la rece la + 2 ° C pana la + 8 ° C.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1068 kJ / 257 kcal
Grasimi:
19,6 g
Acizi grasi saturati:
3,7 g
Carbohidrati:
0,2 g
Zaharuri:
0,1 g
Proteine:
18,6 g
Sare:
14,8 g
Alergeni (contine):
peste
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.