Imediat ce sunt complet coapte, Ansoa se fileteaza una cate una cu un cutit si apoi se pun in ulei de masline si se ambaleaza manual. Datorita acestui proces de preparare atent, ansoa are o textura compacta si un gust intens.
Greutate scursa: 29g
Fileuri de ansoa in ulei de masline. Ingrediente: ansoa, ulei de masline, sare. Pastrati ansoa intr-un loc racoros. Scoateti din frigider cu 10 minute inainte de servire.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
723 kJ / 173 kcal
Grasimi:
7,8 g
Acizi grasi saturati:
1,2 g
Carbohidrati:
0 g
Zaharuri:
0 g
Proteine:
25,7 g
Sare:
14,6 g
Alergeni (contine):
peste
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.