Un homar canadian intreg cantareste mai mult de 500 de grame. Prin metoda de inalta presiune se separa conexiunile dintre carne si coaja si le ingheata instantaneu. Acest lucru va mentine homarul plin si carnea suculenta. Dupa dezghetare, poate fi fiert, prajit, la gratar sau folosit ca insertie pentru o supa de homar cu adevarat bogata. Interiorele cu gust neplacut au fost deja indepartate inainte de inghet, astfel incat sa fie livrate numai carapacea de homar si cea mai buna carne de homar. Carnea din coada este atat de fina si frageda incat poate fi chiar taiata sub forma de carpaccio. Deoarece interiorul a fost deja indepartat, greutatea vie a animalelor este de peste 600 de grame.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Homar canadian, intreg, crud, congelat. Ingredient: homar (Homarus americanus). A se pastra la cel putin -18 ° C. Nu inghetati din nou dupa dezghetare. Consumati numai cand este gatit. Zona de pescuit FAO 21 Atlanticul de Nord-Vest, cu capcane. DE; HH-00064; EG
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Kanadischer Hummer, ganz, roh, tiefgefroren. Zutat: HUMMER (Homarus americanus). Bei mindestens -18°C lagern. Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren. Nur im durchgegarten Zustand verzehren. Fanggebiet FAO 21 Nord West Atlantik mit Pott- und Topffallen. DE;HH-00064;EG
Ambalare: 500 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 374 kJ / 90 kcal
Grasimi: 0,9 g
Acizi grasi saturati: 0,2 g
Glucide: 0,5 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 18,8 g
Sare: 0,3 g
Alergeni (contine): Crustacee
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.