Cel mai bun homar canadian este cel prins in mai, iunie, decembrie si ianuarie. Decojit crud cu tehnici de inalta presiune (HPP, High Pressure Processing) are un gust si o textura chiar mai buna decat homarul premium viu. Coada homarului si foarfeca sunt sigilate sub vid separat una de cealalta in pungi de gatit. Cel mai bine este sa-l dezghetati peste noapte in frigider sau intr-o baie de apa rece, apoi fie gatiti in punga, fie pregatiti in orice alt mod. Corespunde unei greutati vii de 446 g - 536 g / homar.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Carne cruda de homar (1 coada, 2 gheare), congelata. Ingrediente: CARNE DE LUSTRA cruda (Homarus Americanus). Depozitare la congelare la minimum -18 ° C. Nu inghetati din nou dupa dezghetare! Gatiti inainte de consum! Origine: Canada (zona de pescuit FAO 21). Proprietati: Nu este necesar sa se furnizeze valori nutritionale.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Rohes Hummerfleisch (1 Schwanz, 2 Scheren), tiefgefroren. Zutaten: Rohes HUMMERFLEISCH (Homarus Americanus). Tiefkühllagerung bei mindestens -18°C. Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren! Vor Verzehr durchgaren! Herkunft: Kanada (Fanggebiet FAO 21). Eigenschaften: Es müssen keine Nährwerte angegeben werden.
Ambalare: 86 g
Alergeni (contine): Crustacee
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.