Cel mai bun homar canadian este cel prins in mai, iunie, decembrie si ianuarie. Intregul cap de homar, inclusiv icrele, sunt inghetate si sunt ideale pentru sosurile de homar, deoarece au o aroma foarte puternica. Recomandarea noastra este sa-l dezghetati peste noapte in frigider sau intr-o baie de apa rece, apoi fie gatiti in punga, fie pregatiti in orice alt mod.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Carcase de homar, crude, congelate. Ingrediente: Capete de homar (Homarus americanus). A se pastra la cel putin -18 ° C. Nu inghetati din nou dupa dezghetare. Consumati numai cand este gatit. Origine: Canada (zona de pescuit FAO 21). Proprietati: Nu este necesar sa se furnizeze valori nutritionale.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Hummerkarkassen, roh, tiefgefroren. Zutaten: Hummerköpfe (Homarus americanus). Bei mindestens -18°C lagern. Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren. Nur im durchgegarten Zustand verzehren. Herkunft: Kanada (Fanggebiet FAO 21). Eigenschaften: Es müssen keine Nährwerte angegeben werden.
Ambalare: 7.25 kg
Alergeni (contine): Crustacee
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.