Cu adevarat special in selectia sterletului albinos(Acipenser ruthenus - Albino) este culoarea bobului. In trecut, acest caviar deosebit de rar pentru culoarea alba sau crem deschis, era rezervat in principal tarului sau sahului. De aceea a fost numit si caviar tar sau sah. Acest caviar este produs in procesul traditional „Malossol”.
Durata de livrare: Disponibil Octombrie
Oua din sturionul albin sterlet din acvacultura. Ingrediente: STÖREIER (Acipenser ruthenus) din acvacultura in Germania, sare de masa, conservant: Borax E285. Depozitare la -2 ° C pana la + 2 ° C. Produs in Germania.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Eier vom Albino-Sterlet Stör aus Aquakultur. Zutaten: STÖREIER (Acipenser ruthenus) aus Aquakultur in Deutschland, Speisesalz, Konservierungsstoff: Borax E285. Lagerung bei -2°C bis +2°C. Hergestellt in Deutschland.
Ambalare: 30 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1019 kJ / 244 kcal
Grasimi: 15,1 g
Acizi grasi saturati: 2,9 g
Glucide: 3,2 g
Zaharuri: 0,2 g
Proteine: 24 g
Sare: 1,4 g
Alergeni (contine): Peste
Scrie un review