Cu adevarat special in selectia sterletului albinos(Acipenser ruthenus - Albino) este culoarea bobului. In trecut, acest caviar deosebit de rar pentru culoarea alba sau crem deschis, era rezervat in principal tarului sau sahului. De aceea a fost numit si caviar tar sau sah. Acest caviar este produs in procesul traditional „Malossol”.
Durata de livrare: Disponibil Octombrie
Oua din sturionul albin sterlet din acvacultura. Ingrediente: STÖREIER (Acipenser ruthenus) din acvacultura in Germania, sare de masa, conservant: Borax E285. Depozitare la -2 ° C pana la + 2 ° C. Produs in Germania.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Eier vom Albino-Sterlet Stör aus Aquakultur. Zutaten: STÖREIER (Acipenser ruthenus) aus Aquakultur in Deutschland, Speisesalz, Konservierungsstoff: Borax E285. Lagerung bei -2°C bis +2°C. Hergestellt in Deutschland.
Ambalare: 30 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1019 kJ / 244 kcal
Grasimi: 15,1 g
Acizi grasi saturati: 2,9 g
Glucide: 3,2 g
Zaharuri: 0,2 g
Proteine: 24 g
Sare: 1,4 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.