Perle gelatinoase facute din otet de vin rosu si suc de ceapa eschalote. Ingrediente: Otet de struguri (SULFITI) 69%; Apa; Aroma naturala de ceapa 0,7%, agent de ingrosare: guma de celuloza, agent de intarire: clorura de calciu, agent de gelifiere: alginat de sodiu, eschalote 0,16%. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere, a se pastra la frigider intre +2°C si +6°C si a se consuma in termen de 1 saptamana.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Preparare avangardista si moleculara, gata de folosit.
Perlele sferice pentru cocktail sunt sfere de 5 mm cu o membrana subtire.
Din suc de ceapa eschalote si otet, aceasta versiune este perfecta ca decor si adaos la mancaruri sarate si aperitive.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 10 kJ/3 kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0 g
Glucide: 0 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 0 g
Sare: 0,13 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.