.Perle de jeleu pe baza de trufe negre si otet balsamic alb. Ingrediente: 70% otet balsamic, condiment cu trufe (must de struguri concentrat din struguri albi, otet de struguri (SULFITI), 1% trufe negre macinate (Tuber Aestivum vitt.), aroma de trufe), apa, agent de ingrosare: guma de celuloza, agenti de gelificare: clorura de calciu si alginat de sodiu, conservant: sorbat de potasiu. Dupa deschidere, a se pastra la temperaturi intre +2°C și +6°C si a se consuma in termen de 5 zile.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Preparare avangardista si moleculara, gata de folosit.
Perlele sferice pentru cocktail sunt sfere de 5 mm cu o membrana subtire.
Din otetbalsamic alb si suc de trufe de vara, aceasta versiune este perfecta ca decor si adaos la mancaruri sarate si aperitive.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 527 kJ/124 kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0 g
Glucide: 30 g
Zaharuri: 27 g
Proteine: 0 g
Sare: 0,1 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.