Sos de soia, Tamari, first class superior, 1,8 l

Tamari
-3%
912,32 lei 882,09 lei
Initial, tamari a fost un produs secundar al prepararii hatcho miso, o pasta de soia fermentata. Productia unui sos de soia Tamari este echivalenta cu cea a „Aceto Balsamico Tradizionale”. Boabele de soia sunt fermentate pana la 36 de luni. Masa zdrobita se amesteca cu o ciuperca de drojdie si putina faina prajita. Acest koji (starter) se maturizeaza la aproximativ 32C° pana la 5 zile. Moromi (piureul) este presat si umplut in butoaie unde se matureaza cel putin 18 luni.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 14337 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 88 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Sos de soia. Ingrediente: soia degresata, apa, sare de masa, grau, extract de lemn dulce, conservant: E211. A se pastra intr-un loc rece, uscat si ferit de lumina. A se consuma rapid dupa deschidere.

Alergeni (contine): Cereale care contin gluten (grau), boabe de soia

Valori nutritive: per 100 ml

Valoare calorica: 556kJ / 131kcal

Grasimi: <0.5 g

Acizi grasi saturati: <0.1 g

Carbohidrati: 12 g

Zaharuri: 12 g

Proteine: 20 g

Sare: 16 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!