În istoria lor de 140 de ani, sunt foarte puțini ani și butoaie de care familia Suehiro este cu adevărat fericită. Acest lucru arată nu numai standardele înalte de calitate ale fabricii de bere, ci și calitatea acestui produs. Produsele de bază și temperaturile trebuie să fie corecte pentru a prepara aceste ediții shoyu. Toate sticlele acestui produs de top au un număr de serie și ne bucurăm că Suehiro ne-a lăsat să avem o cantitate foarte mică. Fondată în 1879 în prefectura Hyogo, Suehiro este una dintre cele mai bune fabrici de bere din regiunea Kansai. Faimos pentru sosul său ușor de soia, Suehiro fabrică, de asemenea, shoyu întunecat și alte specialități care nu sunt pe măsură. Chiar dacă nu este fermentat în butoaie de lemn, bacteriile vechi de peste 100 de ani din grinzile de lemn ale fabricii îi conferă shoyu-ului arome unice.
Valori nutritive:
100 ml fiecare
Valoare calorica:
339kJ/81kcal
Acizi grasi saturati:
0 g