Ce face speciala sunca cruda San Giacomo?
Putine grasimi, multe saruri minerale, vitamine si proteine usor digerabile fac din Sunca de Parma un aliment potrivit pentru toata lumea: un produs de excelenta absoluta care sublimeaza cele mai bune caracteristici ale pulpelor de porc.
80% din productie este realizata exclusiv manual de adevarati mesteri mesteri: totul incepe cu tundere atenta, iar apoi trece la sarare, efectuata manual de maestrul sarator care stropeste cu grija picioarele cu cantitatea potrivita de sare de mare grosiera. Dupa faza de sarare, suncile sunt spalate din excesul de sare, si incep sa se maturizeze prin agatarea in celule unde raman timp de 20 de luni: in fiecare luna sunt rasturnate manual.
Un aspect deosebit al suncilor San Giacomo este untura dubla: suncile se stropesc cu untura de doua ori, la inceputul maturarii si dupa aproximativ 10 luni, aceasta operatiune este esentiala pentru succesul produsului final.
Provenienţa
Sala Baganza Parma ITALIA
Tipologie
sunca cruda de Parma DOP
Ambalare
Şunca dezosata cantarind aproximativ 7 kg
Specificatii
Ingrediente: carne de porc si sare
Mod de pastrare: a se pastra intre 10° si 20°C
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1113kJ / 267kcal
Acizi grasi saturati:
6.1 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs