Sunca dezosata Prosciutto di Parma, 20 luni, aprox 7kg

SAN GIACOMO
-7%
2.036,70 lei 1.902,28 lei
Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii.


Pretul nostru se bazeaza pe greutatea estimata de 7 KG

Sunca cruda Parma San Giacomo este un produs DOP extrem de controlat, guvernat de un proces de productie lung si rigid care se incheie cu o examinare atenta si cu coroana ducala imprimata pe foc. Acest branding este semnul inconfundabil care o deosebeste: o oferta de garantie si siguranta pentru consumator, care certifica excelenta absoluta si autenticitatea produsului.

Sunca de Parma Addobbo DOP 20 luni este o pulpa dezosata, cea mai buna combinatie de delicatete, topire si salinitate la gust.
Precomanda

Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: LC-2361 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 190 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)


Ce face speciala sunca cruda San Giacomo?

Putine grasimi, multe saruri minerale, vitamine si proteine ​​usor digerabile fac din Sunca de Parma un aliment potrivit pentru toata lumea: un produs de excelenta absoluta care sublimeaza cele mai bune caracteristici ale pulpelor de porc.

80% din productie este realizata exclusiv manual de adevarati mesteri mesteri: totul incepe cu tundere atenta, iar apoi trece la sarare, efectuata manual de maestrul sarator care stropeste cu grija picioarele cu cantitatea potrivita de sare de mare grosiera. Dupa faza de sarare, suncile sunt spalate din excesul de sare, si incep sa se maturizeze prin agatarea in celule unde raman timp de 20 de luni: in fiecare luna sunt rasturnate manual.

Un aspect deosebit al suncilor San Giacomo este untura dubla: suncile se stropesc cu untura de doua ori, la inceputul maturarii si dupa aproximativ 10 luni, aceasta operatiune este esentiala pentru succesul produsului final.

Provenienţa
Sala Baganza Parma ITALIA

Tipologie
sunca cruda de Parma DOP

Ambalare
Şunca dezosata cantarind aproximativ 7 kg

Specificatii

Ingrediente: carne de porc si sare

Mod de pastrare: a se pastra intre 10° si 20°C

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 1113kJ / 267kcal

Grasimi: 18 g

Acizi grasi saturati: 6.1 g

Carbohidrati: <0.5 g

Zaharuri: 0g

Proteine: 26 g

Sare: 4.4 g

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!