Ce face special porcul iberic Bellota?
Porcul iberic bellota este un animal hranit exclusiv cu ghinde (bellotas in spaniola) si ierburi naturale si crescut in pasuni, in semilibertate, pascand pe camp si facand exercitii ca animalele salbatice.
In sezonul "montanerei", din septembrie pana in februarie, pomii "dehesa" isi produc fructele, ghinda, pe care porcii le devoreaza cu pofta.
Ghindele sunt un fruct foarte energetic si contin o cantitate mare de acid oleic. Acest mod de hranire a animalelor ne permite sa obtinem cele mai bune sunci iberice.
Provenienţa
Guijuelo Salamanca SPANIA
Tipologie
Muschi de porc iberic de Bellota „Admiracion” taiat in prealabil
Format
100 g, ambalat in vid, pre-feliat
Ingrediente: carne de porc, sare, boia de ardei, dextroza, zahar, condimente, conservanti (E250 si E252), antioxidant (E301)
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1331kJ/319kcal
Acizi grasi saturati:
6,5 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs