Pastificio dei Campi - No.56 Calamarata, în formă de inel, Pasta di Gragnano IGP, 500 g

Pastificio dei Campi
80,73 lei 64,58 lei
Paste făcute din gris de grâu dur tras într-o formă de bronz. Ingrediente: GRAU DUR, apa. Timp de gătire: 13 minute. A se pastra la rece si uscat. Fabricat in Italia.
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 39075 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 6 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Gragnanopasta de la Pastificio dei Campi este unică ca aromă, gust și consistență. Descoperiți cel mai bun grâu dur italian cu prima mușcătură. Aceste paste extraordinare, care rămân „al dente” atunci când sunt gătite, sunt rezultatul unei selecții a celor mai bune materii prime și a unui proces de producție lent, bazat pe muncă manuală și atenție la fiecare detaliu. Tocmai din acest motiv produsele de paste Pastifico dei Campi au si ratingul IGP. IGP este un sigiliu de calitate care garantează proveniența și originea produsului. În cazul pastelor Gragnano, mărturisește și o tradiție veche de secole. În Gragnano, existența unor fabrici pentru producția de paste uscate este documentată încă din secolul al XVI-lea. Arta de a face paste s-a transmis de generații, până azi. Ce cerințe trebuie să îndeplinească o pastă pentru a primi denumirea „Gragnanopasta IGP”? Mai presus de toate, Gragnanopasta IGP trebuie să fie făcută exclusiv din făină de grâu dur și apă din pânza freatică locală. Motivul pentru aceasta poate fi găsit în compoziția cu conținut scăzut de calcar a apei, care este tipică pentru această regiune și care a contribuit întotdeauna la calitatea pastelor. Producția trebuie să aibă loc în municipiul Gragnano. Descoperiți Gragnanopasta din Pastificio dei Campi, cele mai bune și primele paste care pot fi urmărite de la câmp la farfurie. Mai presus de toate, Gragnanopasta IGP trebuie să fie făcută exclusiv din făină de grâu dur și apă din pânza freatică locală. Motivul pentru aceasta poate fi găsit în compoziția cu conținut scăzut de calcar a apei, care este tipică pentru această regiune și care a contribuit întotdeauna la calitatea pastelor. Producția trebuie să aibă loc în municipiul Gragnano. Descoperiți Gragnanopasta din Pastificio dei Campi, cele mai bune și primele paste care pot fi urmărite de la câmp la farfurie. a obtine? Mai presus de toate, Gragnanopasta IGP trebuie să fie făcută exclusiv din făină de grâu dur și apă din pânza freatică locală. Motivul pentru aceasta poate fi găsit în compoziția cu conținut scăzut de calcar a apei, care este tipică pentru această regiune și care a contribuit întotdeauna la calitatea pastelor. Producția trebuie să aibă loc în municipiul Gragnano. Descoperiți Gragnanopasta din Pastificio dei Campi, cele mai bune și primele paste care pot fi urmărite de la câmp la farfurie.

Valoare calorica: 1518kJ/358kcal

Grasimi: 1.5 g

Acizi grasi saturati: 0.2 g

Carbohidrati: 72.5 g

Zaharuri: 0.6 g

Proteine: 14 g

Sare: <0.01 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!