Penne rigate aparțin familiei de format scurt, sunt tăiate oblic și provin din regiunea Campania. Au un diametru de aproximativ 8 mm și au o lungime de aproximativ 50 mm. Penne rigate sunt ideale pentru preparatele din paste coapte la cuptor, dar pot fi servite pur și simplu cu sosuri de porc sau vita. De asemenea, au un gust excelent cu sosuri de legume cu pepperoni, dovlecei sau anghinare etc.
Paste făcute din griș integral din grâu dur. Mod de preparare: Se fierb pastele în 6 litri de apă clocotită, cu sare, timp de 10-12 minute (al dente 10 minute, moi 12 minute), apoi se scurg. A se pastra la rece si uscat
Valoare calorica:
1462kJ/346kcal
Grasimi:
2.5 g
Acizi grasi saturati:
0.5 g
Carbohidrati:
63 g
Zaharuri:
2.9 g
Proteine:
14 g
Sare:
0.01 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.