Galuste umplute cu cartofi si ciuperci porcini, congelate. Ingrediente: Apă, FĂINĂ DE GRÂU, 11% fulgi de cartofi, 2,7% porcini, sare de masă fără iodare, ceapă prăjită (ceapă, ulei de floarea soarelui, amidon de cartofi, sare de masă), uleiuri vegetale (rapiță, floarea soarelui), condimente, ierburi. Mod de preparare: Gatit: Se fierbe produsul congelat in apa usor cu sare timp de 8 minute. Gătirea la abur: Gătiți produsul congelat într-un cuptor combinat cu abur la 100%, timp de 9 minute. Coacerea: Ungeți pastele congelate cu gălbenuș de ou și coaceți în cuptorul preîncălzit la +250°C timp de 10 minute. Prăjire: găluștele congelate se prăjesc timp de 4 minute la temperatură ridicată (+185°C). A se pastra la cel putin -18°C. Nu recongelați după dezghețare. Poate fi păstrat timp de 1 săptămână la -6°C (*). Poate fi păstrat 1 lună la -12°C (**). Cu ingrediente alese din Austria si cu ciuperci porcini. Proprietăți: Vegan
Valoare calorica:
732kJ/173kcal
Acizi grasi saturati:
0.2 g