Galuste umplute cu cartofi si ciuperci porcini, congelate. Ingrediente: Apă, FĂINĂ DE GRÂU, 11% fulgi de cartofi, 2,7% porcini, sare de masă fără iodare, ceapă prăjită (ceapă, ulei de floarea soarelui, amidon de cartofi, sare de masă), uleiuri vegetale (rapiță, floarea soarelui), condimente, ierburi. Mod de preparare: Gatit: Se fierbe produsul congelat in apa usor cu sare timp de 8 minute. Gătirea la abur: Gătiți produsul congelat într-un cuptor combinat cu abur la 100%, timp de 9 minute. Coacerea: Ungeți pastele congelate cu gălbenuș de ou și coaceți în cuptorul preîncălzit la +250°C timp de 10 minute. Prăjire: găluștele congelate se prăjesc timp de 4 minute la temperatură ridicată (+185°C). A se pastra la cel putin -18°C. Nu recongelați după dezghețare. Poate fi păstrat timp de 1 săptămână la -6°C (*). Poate fi păstrat 1 lună la -12°C (**). Cu ingrediente alese din Austria si cu ciuperci porcini. Proprietăți: Vegan
Valoare calorica:
732kJ/173kcal
Acizi grasi saturati:
0.2 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs