Pappadum-urile sunt lipii subtiri din faina de linte si provin din India. Sunt preparate dupa o reteta traditionala indiana si uscate la soare. Pappadum-urile sunt grozave ca gustare cu chutney sau muraturi sau ca acompaniament la salate si mesele principale. Se prajesc in ulei fierbinte 2-3 secunde si cresc imediat. Pappadum-urile nu trebuie sa devina maro si trebuie scurse pe hartie creponata dupa prajire. Acest produs este neasezonat.
Pappadums - turte neasezonate. Ingrediente: faina de linte urid, sare de masa, asafloetida, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, ulei de susan. Mod de preparare: Prajiti papadumurile in ulei suficient, pe rand, timp de 3-4 secunde, nu intoarceti! Scurgeti pe hartie de bucatarie, serviti cald. Origine: India.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
3159kJ / 755kcal
Grasimi:
1.1 g
Acizi grasi saturati:
0.4 g
Carbohidrati:
59 g
Zaharuri:
0g
Proteine:
23 g
Sare:
3.8 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.