Prajituri plate de linte tipice indiene care devin crocante atunci cand sunt prajite intr-o tigaie sau o friteuza. In India, acestea sunt adesea servite intre mese, singure sau cu dips si ca acompaniament la feluri de mancare cu curry.
Paine de linte cu chili rosu. Ingrediente: faina de linte urid, faina de orez, asafoetida, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, sare, ulei de gatit, ulei de lamaie, lamai, chili rosu. Mod de preparare: Prajiti pappadum-urile in ulei suficient, individual, timp de 3-4 secunde, nu intoarceti! Scurgeti pe hartie de bucatarie, serviti cald.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1047kJ / 250kcal
Grasimi:
0g
Acizi grasi saturati:
0g
Carbohidrati:
40 g
Zaharuri:
20 g
Proteine:
20 g
Sare:
3.5 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.