Preparat de ananas pentru aromatizarea produselor fine de patiserie, deserturi si inghetata. Ingrediente: Sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, 12% bucati de ananas, apa, 5% concentrat de suc de ananas, alcool etilic, amidon, acidifiant: acid citric, concentrat de morcov, zahar, aroma naturala. Doza maxima admisa este de 375 g la 1 kg de produs finit. Nu este potrivit pentru consum direct. Numai pentru procesare comerciala. Produs rezistent la copt. A se pastra la loc racoros (+15°C pana la +20°C) si sigilat in recipientul original. Proprietati: Contine alcool.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Aceasta pasta de fructe aromatizeaza creme, frisca, quark, deserturi, ciocolata, inghetata, etc. Obtinuta din suc de ananas si bucati de ananas precum si arome, zahar invertit si sirop de glucoza.
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.