Aceasta specialitate spaniola este afumata in mod traditional in timp ce ardeii se usuca pe lemn de stejar. Apoi sunt macinati usor in moara de piatra. Acest lucru garanteaza un grad ridicat de gust si stabilitate a culorii. Gustul acestui „aur rosu” este unic si incomparabil la nivel mondial. Excelent pentru utilizare in bucataria mediteraneana sau pentru prepararea carnatilor.
Pudra de boia afumata, dulce-amaruie, DOP Ingrediente: boia de ardei afumata (Capsicum Anuum si Capsicum Longum). A se pastra la rece, uscat si ferit de lumina. Proprietati: fara gluten.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1313 kJ / 314 kcal
Grasimi:
12,8 g
Acizi grasi saturati:
1,9 g
Carbohidrati:
34,7 g
Zaharuri:
7,6 g
Proteine:
14,9 g
Sare:
0 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.