Ciuperci Shiitake, uscate. Ingrediente: 100% Shiitake (Lentinus Edodes). Mod de preparare: Înmuiați ciupercile în apă caldă pentru cel puțin 45 de minute, apoi spălați-le bine. Nu este potrivit pentru consumul brut. A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Ciuperca shiitake este cea mai populară ciupercă comestibilă după champignon. Shiitake mai este numit și „carnea pădurii” și este foarte popular în bucătăria vegetariană. Mirosul este aromat, gustul de praz cu o aromă puternică.
Valori nutritive:
100 g fiecare
Valoare calorica:
1099 kJ / 264 kcal
Grasimi:
2,2 g
Acizi grasi saturati:
0,8 g
Carbohidrati:
23 g
Zaharuri:
<0,5 g
Proteine:
18 g
Sare:
0,03 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review