Cantarele uscate. Ingrediente: Chanterelles (Cantharellus Cibarius). Înmuiați ciupercile în apă caldă timp de 45 de minute, apoi spălați-le bine. Se consuma numai bine gatit. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Chanterele de tulpină de aur cresc în pădurile de stejar ușor la începutul verii. Ciupercile de culoare crem până la galben strălucitor aromă umpluturile și sosurile. Bucățile de chanterelle sunt uscate și trebuie înmuiate în apă rece timp de aproximativ 1 oră înainte de procesare..
Valori nutritive:
per 100g
Valoare calorica:
1352 kJ / 320 kcal
Grasimi:
5,4 g
Acizi grasi saturati:
1,02 g
Carbohidrati:
47,4 g
Zaharuri:
<0,4 g
Proteine:
20,4 g
Sare:
0,06 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.