Cantarele uscate. Ingrediente: Chanterelles (Cantharellus Cibarius). Înmuiați ciupercile în apă caldă timp de cel puțin 45 de minute, apoi clătiți bine înainte de a le găti. Se consuma numai bine gatit. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Chanterele sunt foarte populare datorită gustului lor fin și picant. Sunt galben-maronii și au forma unei mici pâlnii. Un acompaniament clasic pentru preparate din carne, vânat și ouă; sunt ideale si pentru sosuri si terine. Orez și mei pot fi servite cu el. Bucățile de chanterelle sunt uscate și trebuie să fie înmuiate în apă înainte de utilizare.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1122 kJ / 270 kcal
Grasimi:
5 g
Acizi grasi saturati:
0,5 g
Carbohidrati:
21 g
Zaharuri:
<0,1 g
Proteine:
17 g
Sare:
0,02 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review