Grasimea presata din boabele de cacao macinate se numeste unt de cacao. Se obtine la temperaturi cuprinse intre 70 ° C si 90 ° C. Untul de cacao finit este galben auriu deschis si limpede in stare lichida. Apoi este intarit si vandut sub forma de bloc. Mirosul untului de cacao este usor aromat, cu un gust usor racoritor. Se foloseste pentru producerea de ciocolata, ciocolata topita si cuvertura.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Unt de cacao. Ingrediente: unt de cacao. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ambalare: 3 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 3700 kJ / 900 kcal
Grasimi: 100 g
Acizi grasi saturati: 60 g
Glucide: <0,5 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: <0,5 g
Sare: <0,01 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.