Ciocolata blonda - o creatie complet noua de la Valrhona. Dulcey de culoare blonda are o textura cremoasa si magulitoare. Dulceata sa usoara, asemanatoare biscuitilor, lasa note distincte de patiserie cu coaja scurta, cu o nota de sare. Cu aromele sale intense, Dulcey se potriveste deosebit de bine cu caramel, cafea si alune, precum si cu fructe de culoare galbena mai putin acre, cum ar fi mango, banane si caise. Ideea de baza pentru aceasta noua familie de ciocolata a aparut printr-o fericita coincidenta. Frederic Bau, de la Ecole du Grand Chocolat Valrhona, a uitat pur si simplu ciocolata alba Ivoire la bain-marie. Dupa ani de dezvoltare ulterioara, Dulcey, un produs unic cu caracteristici foarte neobisnuite, isi poate gasi acum drumul in lumea patiseriei.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Ciocolata alba (unt de cacao: minimum 35%). Ingrediente: unt de cacao, zahar, lapte praf, lapte praf degresat, zer, unt, emulgator: lecitina de floarea soarelui, extract natural de vanilie. A se pastra intr-un loc racoros si uscat intre + 16 ° C si + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Weisse Schokolade (Kakaobutter: 35% mindestens). Zutaten: Kakaobutter, Zucker, VOLLMILCHPULVER, MAGERMILCHPULVER, MOLKE, BUTTER, Emulgator: Sonnenblumenlecithin, natürliches Vanilleextrakt. Kühl und trocken zwischen +16°C und +18°C lagern.
Ambalare: 250 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2506 kJ / 602 kcal
Grasimi: 43 g
Acizi grasi saturati: 26 g
Glucide: 45 g
Zaharuri: 45 g
Proteine: 8 g
Sare: 0,52 g
Alergeni (contine): Lapte
Alergeni (poate contine urme): Boabe de soia, Nuci
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.