Ciocolata cu lapte Grand Cru facuta din boabe de cacao Forasteros. Seduce cu gustul distinctiv si notele sale de cacao, cu o tonalitate cremoasa, in armonie cu notele finale de vanilie si malt. Pentru toate aplicatiile din patiserie. Banutii amintesc de picaturile mici de ciocolata si sunt ideale atunci cand doar o mica parte din ciocolata trebuie topita, deoarece sunt portionate optim.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Couvertura de ciocolata cu lapte (continut de cacao cel putin 40%). Ingrediente: unt de cacao, lapte praf integral, zahar, boabe de cacao, zahar brun, extract natural de vanilie, emulgator: lecitina de floarea-soarelui, malt de orz. A se pastra intr-un loc racoros si uscat intre + 16 ° C si + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Milchschokoladenkuvertüre (Kakaoanteil mindestens 40%). Zutaten: Kakaobutter, VOLLMILCHPULVER, Zucker, Kakaobohnen, brauner Zucker, natürlicher Vanilleextrakt, Emulgator: Sonnenblumenlecithin, GERSTENMALZ. Kühl und trocken zwischen +16°C und +18°C lagern.
Ambalare: 250 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2438 kJ / 586 kcal
Grasimi: 41 g
Acizi grasi saturati: 25 g
Glucide: 45 g
Zaharuri: 44 g
Proteine: 8,2 g
Sare: 0,23 g
Alergeni (contine): Boabe care contin gluten (orz), Lapte
Alergeni (poate contine urme): Nuci, Boabe de soia
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.