Aceste forme stabilesc noi standarde de calitate, creativitate si versatilitate. Puteti face umpluturile pentru aceste forme conform propriilor retete individuale. Formele de ciocolata finite pot fi apoi servite ca mici deserturi.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Forme de ciocolata neagra cu cacao: minimum 50%. Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulgator:lecitina de soia E322, aroma naturala de vanilie. Temperatura de depozitare + 15 ° C pana la + 17 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Zartbitterschokolade Kakao: 50% mindestens. Zutaten: Zucker, Kakaomasse, Kakaobutter, Emulgator: SOJALECITHIN E322, natürliches Vanillearoma. Lagertemperatur +15°C bis +17°C.
Ambalare: cutie 210 bucati
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2213 kJ / 529 kcal
Grasimi: 32 g
Acizi grasi saturati: 20 g
Glucide: 59 g
Zaharuri: 47 g
Proteine: 6 g
Sare: <0,01 g
Alergeni (contine): Boabe de soia
Alergeni (poate contine urme): Lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.